Wat kan ik voor jullie doen?

Ariena 's Weddings, jullie droomhuwelijk is mijn passie.

Wat kan ik voor jullie doen?


Wij bieden een uitgebreide collectie trouwjurken en bruidsmode.

Daarnaast kan ik als ceremoniemeester, weddingplanner, adviesgesprek of alleen een draaiboek jullie ondersteunen bij jullie huwelijk.

Willen jullie een prachtige trouwauto huren inclusief chauffeur?. Wij verhuren een prachtige oldtimer Rolls Royce Sliver Shadow.

Ariena’s Weddings beschikt over een uitgebreid en kwalitatief goed portfolio aan fotograven, videograven, trouwlocaties, feestlocaties, bloemisten, visagisten, bruidstaarten, DJ, muziekband en nog veel meer die betrokken zijn in de bruidsbranche.
Lees meer +

BRUIDSMODE

Mooie collectie trouwjurken in Assen. Van prinsessenjurk tot gekleurde trouwjurken. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

Ariena is als weddingplanner & ceremoniemeester veel actief in Emmen, Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal, Haren, Drachten en Coevorden. Onze trouwjurken en bruidsmode vind u in onze winkel in Assen.
NAAR BOVEN