Wie ben ik?

Ariena Woering, getrouwd met Jan en samen wonen wij met onze zoon Lars in het mooie Rolde.

Als directiesecretaresse weet ik hoe het is om te organiseren, perfectioneren en creatief te zijn. Achter deze mooie kreten staat een spontane vrouw met optimisme, een luisterend oor en kennis van het mooie beroep Weddingplanner. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Weddingplanners Nederland (BWPN) en inmiddels ben ik professioneel gediplomeerd Weddingplanner, waar ik erg trots op ben!

 

Mijn motto is:
U geniet op de mooiste dag van uw leven,
de weddingplanner rent met een lach.


Om nog meer aan de wensen van de bruidsparen te kunnen voldoen, heb ik op 23 oktober 2014 de deuren geopend aan de Marktstraat 27 te Assen. In mijn mooie winkel bied ik bruidsmode, stylingadvies (o.a. verkoop van linten en wensbomen) en natuurlijk ondersteuning voor jullie bruiloft (zoals ceremoniemeesterschap en weddingplanning). Samen met mijn mooie netwerk maakt dit Ariena’s Weddings tot een compleet adviesbureau en uniek in Nederland, “alles onder 1 dak”.

 

Jullie droomhuwelijk wordt nu echt werkelijkheid!

Lees meer +

BRUIDSMODE

Mooie collectie trouwjurken in Assen. Van prinsessenjurk tot gekleurde trouwjurken. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

Ariena is als weddingplanner & ceremoniemeester veel actief in Emmen, Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal, Haren, Drachten en Coevorden. Onze trouwjurken en bruidsmode vind u in onze winkel in Assen.
NAAR BOVEN