Wie ben ik?

Ariena Woering, getrouwd met Jan en samen hebben wij een zoon Lars.


Als directiesecretaresse weet ik hoe het is om te organiseren, perfectioneren en creatief te zijn. Achter deze mooie kreten staat een spontane vrouw met optimisme, een luisterend oor en kennis van het mooie beroep Weddingplanner. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Weddingplanners Nederland (BWPN) en inmiddels ben ik professioneel gediplomeerd Weddingplanner, waar ik erg trots op ben!

Daarnaast opende ik in oktober 2014 een prachtige bruidswinkel in het hartje Assen.
In 2015 breiden wij uit met de magische Rolls Royce Silver Shadow. 
Helaas hebben wij de winkel moeten sluiten.
Alles heeft er voor gezorgd, dat ik alle facetten van de bruidsbranche ken.
Een groot netwerk heb.        Passie voor de branche heb!

 

Mijn motto is:
U geniet op de mooiste dag van uw leven,
de weddingplanner rent met een lach.

 

 

Lees meer +

BRUIDSCHOENEN

Mooie collectie bruidschoenen.Tevens na eigen smaak te kleuren. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

Ariena is als weddingplanner & ceremoniemeester veel actief in Emmen, Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal, Haren, Drachten en Coevorden. Onze trouwjurken en bruidsmode vind u in onze winkel in Assen.
NAAR BOVEN