Wie ben ik

U geniet op de mooiste dag van uw leven,
de weddingplanner rent met een lach.

Ariena Woering, getrouwd met Jan en samen hebben wij een zoon Lars.

Als directiesecretaresse weet ik hoe het is om te organiseren, perfectioneren en creatief te zijn. Achter deze mooie kreten staat een spontane vrouw met optimisme, een luisterend oor en kennis van het mooie beroep Weddingplanner. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Weddingplanners Nederland (BWPN) en inmiddels ben ik professioneel gediplomeerd Weddingplanner, waar ik erg trots op ben!

Daarnaast opende ik in oktober 2014 een prachtige bruidswinkel in het hartje Assen.
In 2015 breiden wij uit met de magische Rolls Royce Silver Shadow.
Helaas hebben wij de winkel moeten sluiten.
Alles heeft er voor gezorgd, dat ik alle facetten van de bruidsbranche ken.
Een groot netwerk heb. Passie voor de branche heb!

Let’s plan your big day!

Get in touch for a consultation