Jullie voordelen

Jullie voordelen zijn:

 
  • Koop je bij ons een trouwjurk, krijg je 10% korting op de weddingplanning; (bij een afname van 30 uur of meer).
  • Koop je bij ons een trouwjurk, kun je de Rolls Royce voor € 395,00 incl. chauffeur, excl. de reiskosten bij ons huren.
  • Nemen jullie ons als Weddingplanner en wil jullie graag de Rolls Royce huren. Dan kun je de Rolls Royce voor € 395,00 incl. chauffeur, excl. de reiskosten bij ons huren.

Ariena`s wedding zorgt voor minder stress. Alles geregeld vanuit 1 aanspreekpunt en het levert ook nog een leuke besparing op.

Onze winkel staat open voor iedereen. Ben je alleen op zoek naar die ene prachtige trouwjurk, de mooiste bruidsschoenen, lingerie, een sieraad, een mooie paraplu, linten of een ringenkussentje?

Ariena’s Weddings staat klaar voor jullie als bruidspaar, bruid en/of bruidegom in welke vorm dan ook!!
Lees meer +

BRUIDSMODE

Mooie collectie trouwjurken in Assen. Van prinsessenjurk tot gekleurde trouwjurken. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

Ariena is als weddingplanner & ceremoniemeester veel actief in Emmen, Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal, Haren, Drachten en Coevorden. Onze trouwjurken en bruidsmode vind u in onze winkel in Assen.
NAAR BOVEN