Referenties

Ontmoet de bruidsparen die u voor gingen

Johan & Chantal

Ariena is oprecht eerlijk & enthousiast! ze komt afspraken na staat je met raad en daad bij. Ze denkt mee en zoekt altijd naar een perfecte oplossing. Niks is te veel voor Ariena. Onze bruiloft was meer dan Fantastisch het was een dag met een gouden rand zo speciaal hadden wij niet voor mogelijk gehouden. Ook onze kinderen vooral de jongste is gek op Ariena we kregen dan ook mega leuke selfie reportage na afloop van onze feestavond de dames hebben zich geweldig vermaakt. We kunnen dan ook niet anders dan toekomstige bruidsparen aanraden de samenwerking met Ariena aan te gaan.

Lycia & Jaap

Wat hebben wij genoten op onze trouwdag in de mooie Rolls Royce van Ariena! Het is echt een prachtige auto waar je gezien in wil worden op dé dag. Wij voelden ons de Koning en Koningin in deze schitterende auto. Hij rijdt ook nog eens fantastisch, net of je over de weg zweeft. Ariena is een geweldige chauffeur, ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt met zelfs een gezellig muziekje uit de radio van de Rolls Royce.
Ariena is heel toegankelijk in contact, ze is vriendelijk, denkt goed met je mee en zorgt ervoor dat je een geweldige dag hebt! Nogmaals DANK!”
Groetjes Lycia en Jaap

Allert & Jeanine

Ons plan was om op 18 april 2020 te gaan trouwen. Alles was geregeld, zo ook de trouwauto, een prachtige Rolls Royce Silver Shadow. Ik had al meerdere keren contact gehad met Ariena om alle details af te stemmen waarbij Ariena ontzettend haar best deed om mee te denken en vanuit haar jarenlange ervaring adviezen gaf. Het huren van een Rolls Royce bij de grotere verhuurbedrijven is ontzettend kostbaar en vaak niet flexibel qua tijdsduur of tijdstip te boeken. We waren dan ook erg blij met de Rolls Royce van Ariena en haar man. Dit paste goed bij wat wij voor ogen hadden: een korte shoot en een dramatisch entree met een prachtige oldtimer. Toen kwam corona! Alles moest worden afgelast en opnieuw uitgedacht. Ook hierin was Ariena ontzettend pro-actief en betrokken en bereid om mee te denken. Communicatie met Ariena verliep zeer vlot en prettig en toen we dan uiteindelijk konden trouwen op 22 augustus stond daar inderdaad keurig op tijd een brandschone Rolls Royce te wachten in het Stadspark. Samenwerking tussen onze fotograaf en de chauffeur verliep super goed en we hebben een aantal prachtige foto’s met de auto kunnen nemen. Omdat er nog wat tijd over was stelde de chauffeur voor om nog een rondje door de stad te rijden met de auto. Dat lieten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen! Ik raad Ariena’s Wedding en haar Rolls aan iedereen aan.

Haiko & Christine

Wat hebben we een TOP dag gehad op 07-10-2017! We vonden het allebei heel spannend om onze trouwdag te plannen en organiseren, want er zijn zoveel keuzes, opties en mogelijkheden. Een bruiloft regelen doe je niet zomaar even op een zondagmiddag aan de keukentafel. Tijdens een trouwbeurs in Tolbert kwamen we Ariena tegen. Na wat telefooncontact hebben we besloten om haar enthousiasme en expertise in te zetten om ons drukke programma te stroomlijnen en in elkaar te puzzelen. Ariena heeft ons niet alleen geholpen met de planning van de dag zelf, maar ook met de weg ernaar toe. Wanneer moet je bijvoorbeeld de catering benaderen en hoeveel hapjes en drankjes zijn er gemiddeld nodig. Maar ook het inplannen qua tijd kan Ariena goed. Hoeveel tijd is er nodig om alle gasten van A naar B te krijgen en wanneer op de dag is het handig om te toasten en de felicitaties in ontvangst te nemen. Bij deze en nog ontelbaar meer vragen kregen we handvatten van Ariena aangeboden om van de dag van ons leven ONZE dag te maken. En dat is samen met haar ook helemaal gelukt. Het was onze dag, precies zoals wij zijn en zoals we het wilden hebben. We hebben samen met haar twee keer om tafel gezeten om alles in de puntjes te regelen, waarna we een derde keer om de tafel gingen met onze ceremoniemeesters. Ariena droeg al haar werk over, zodat de ceremoniemeesters op de hoogte waren van elke detail en de taakverdeling super helder was. Ariena; Super bedankt voor al je hulp, gezelligheid en enthousiasme. Mede door jou is onze dag onvergetelijk geworden!

Manon & Henry

Adviesgesprek:
Wij hebben maandagavond 08 mei 2017 een adviesgesprek gehad met Ariena’s Weddings. We hebben dit als prettig ervaren. Ariena is een enthousiaste spontane vrouw en straalt uit dat ze veel plezier heeft in haar werk.
We zijn op deze avond op andere ideeën gekomen en hebben belangrijke tips gekregen over de indeling van onze trouwdag.

Leon & Bianca

Per toeval liepen onze dochter en ik langs de winkel van Ariena.
Zag meteen een jurk die ik mooi vond en vind. Onze dochter regelt een afspraak.
Wat een goede keus van haar.
Je voelt je meteen op je gemak bij Ariena.
Heb je een vraag of het nu per mail, telefoon of de Messenger is. Ze reageert binnen een dag.
Denkt met je mee, wil je de jurk een keer extra zien ook geen probleem.
We zouden eerst in een vrachtwagen trouwen maar helaas ging dat niet door.
Ariena bood vrij snel een oplossing. De Rolls Roys van Ariena en Jan.
Een zeer mooie auto. Een proefrit maken om te kijken of hij lekker zit ook dat was geen probleem. Liepen we wat vast qua draaiboek, wederom was Ariena er om te helpen.
Op de dag zelf ja we weten het dat is vragen om problemen trouwen op 1 april, de Rolls deed het niet meer. En nu? Dit is perfect opgelost. Ariena en haar man hebben hun privé auto gepakt tijdens de rit naar ons huis gebeld met collega’s. Wij zijn in hun privé auto naar de trouwlocatie gegaan. Na de ceremonie stond er een prachtige Rolls Roys klaar van een collega, waar we de foto’s mee zijn gaan maken. Eerst naar de schaapskooi in Balloo (ook dit had Ariena geregeld). Daarna naar het balloërveld .
Wat fijn dat Ariena mee ging zij zorgde dat de jurk steeds mooi lag voor de foto’s.
Bedankt voor de geweldige services!!
Bedankt voor net wat verder gaan dan van je gevraagd en verwacht werd!!!!
Bedankt voor de grote dingen!!
Bedankt voor de kleine details!!
Bedankt voor je expertise!!!
Bedankt voor deze mooie onvergetelijke dag!!!!

Ronald & Mariëlle

Ariena, wat heb jij een mooi beroep! Een beroep wat jij met heel veel passie doet en dat ook uitstraalt!

Al bij de eerste ontmoeting klikte het tussen ons. Dit was in jouw prachtige winkel toen we samen een bruidsjurk kwamen uitzoeken. Van het een kwam het ander en nam jij ons een hoop werk en zorg uit handen. De aanloop naar de bruiloft toe was daardoor erg ontspannen!

Op de dag zelf was alles, van ‘smorgens vroeg tot ‘savonds laat, tot in de puntjes geregeld! Jurk schitterend en alledrie de mannen strak in pak. Zelfs het weer had je prima geregeld 😉

Lieve Ariena, wat hebben wij een mooie, bijzondere, liefdevolle, zonnige maar vooral onbezorgde dag gehad! Bedankt voor al je goede zorgen en vooral ook alle leuke momenten. Want wat hebben we het gezellig gehad met jou! Je bent een vakvrouw!

Dikke kus van Ronald, Marielle, Thijs & Mees

Inge & Nick

Toen wij op verschillende trouwlocaties gingen kijken via de open trouwlocatie route kwamen wij bij onze trouwlocatie Gasterie De Wiemel terecht. De mooie Rolls Royce was de aanleiding voor onze eerste ontmoeting met Ariena. Haar enthousiasme en open blik sprak ons meteen aan toen ze vertelde over haar trouwwagen. Ariena vertelde dat ze ook wedding planner is en ze legde uit wat een wedding planner precies doet. Eerst dachten wij hebben wij wel een wedding planner nodig?
Maar al snel legden wij contact met Ariena en wat zijn wij hier tot op de dag van vandaag nog steeds zo blij mee!

Ariena zorgt voor een goede begeleiding op weg naar de grote dag. Ze heeft hier zoveel tijd en energie in gestoken en ons echt de rust en het vertrouwen gegeven dat die dag alles tot in de puntjes zou gaan verlopen. En het was nog perfecter op de dag zelf! Wauw, Ariena wat heb jij veel voor ons betekend! Jij hebt onze dag echt perfect gemaakt. Wij hebben onze trouwdag echt als een mooie romantische film beleefd.

Alles klopte met jouw goede ideeën en juiste timing van de dag.

Als je kiest voor Ariena’s Weddings, dan kies je voor een onvergetelijke perfecte trouwdag!

Gerben & Janneke

Je hebt ons altijd goed geholpen, en konden je altijd bellen voor advies, ook was je zelf zeer betrokken en belde je regelmatig hoe het er voor stond en hoe het met ons was.
En de auto, wat fantastisch! Bedankt voor alles!

Richard & Jolanda

Ik Jolanda kende jou natuurlijk wel al via mama. Toen Richard mij vorig jaar in juli te huwelijk vroeg dacht ik vrij vlot daarna aan jou om voor ons als weddingplanner aan de gang te gaan. Dit deden we omdat Richard structuur nodig heeft. Anders als we het zelf hadden moeten doen was het lang zo goed niet geregeld als nu. Wat hebben we genoten de periode naar de bruiloft toe. Alle dingen die geregeld moesten worden in een draaiboek. Zo makkelijk….. Ook veel dingen heb jij natuurlijk voor ons gedaan. Aan dingen denken waar wij nooit aan gedacht hadden. En je mailde natuurlijk geregeld een keer om te vragen hoe ver we waren. “oja dat moeten we ook nog regelen” dachten we dan. Ook de dag zelf was je aanwezig. Ook dit vonden we fijn. Als we dan even te druk waren gaf jij aan dat er dan toch even rustig aan moesten en even wat moesten gaan eten. Alles met elkaar hebben we er van genoten en hebben er baad bij gehad dank je wel daarvoor. Groetjes en een knuffel van Richard en Jolanda. En natuurlijk lieve Esmee

Ronald & Emma

Via een winactie hebben we bij Ariena een adviesgesprek gewonnen. Naar aanleiding van dit gesprek, hebben we gevraagd of Ariena ons ook verder wilde helpen met de voorbereidingen voor onze bruiloft. Alle vragen die we hadden konden we bij Ariena neerleggen, het contact met de leveranciers en het draaiboek; tot in de puntjes geregeld!
Voor de dag zelf hadden we onze eigen ceremoniemeesters. De week voor de bruiloft hebben we nog met z’n allen om tafel gezeten om alle punten van het draaiboek bij langs te gaan zodat alles duidelijk was.
Voor ons een dag om nooit te vergeten.

Dankjewel Ariena!

Liefs Ronald en Emma

Ronald & Emma

Adviesgesprek:

3 week geleden hebben mijn vriend en ik een adviesgesprek gehad bij Ariena. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten, maar tijdens het gesprek werden we gelijk enthousiast!
Ariena heeft veel kennis van bruiloften en we konden met al onze vragen bij haar terecht. Ook vroeg Ariena wat we al hadden geregeld voor de bruiloft en wat we nog moeten regelen.
We kregen een heleboel tips mee en leuke ideeën om verder te gaan met het plannen van onze bruiloft!
Wij kregen hier nieuwe energie van en hebben zin om verder te gaan met deze ideeën. Zeker een aanrader om een adviesgesprek te plannen!

Groetjes Emma

Jan & Helma

Op 16 januari j.l. zijn wij getrouwd.
Deze prachtige, winterse dag is mede mogelijk gemaakt in samenwerking met en de enthousiaste hulp van Ariena.
Ze is een vakvrouw, ze weet waarover ze praat en ze kan vanuit haar boutique je hele dag verzorgen.
We hebben een prachtige bruidsjurk met bijpassende stropdas, schoenen en chique sieraden in de boutique kunnen vinden.
Daarnaast heeft Ariena’s Wedding een hele mooie witte Rolls Royce die ons op de trouwdag heeft vervoerd.
Kortom, een compleet en enthousiast adres!!!

Paula & Jeroen

Lieve Ariena,

Mede dankzij jouw steun, inzet en begeleiding is onze droom werkelijkheid geworden! Wij hadden een fantastische trouwdag op 4 juli 2014 waar we volop van genoten hebben. We hebben veel voorpret gehad omdat jij overal wel een idee of oplossing voor had en er altijd voor ons was als we er even niet uit kwamen. Voor onze trouwdag had jij een piekfijn draaiboek gemaakt en aan de hand daarvan was jij het aanspreekpunt op deze dag. Het was heerlijk om te zien dat niemand zich zorgen hoefde te maken en dat we tijd hadden om te genieten met familie en vrienden. Van onze familie en vrienden hebben we achteraf gehoord dat het heel prettig samenwerken is met jou en dat dit voor hen ook een fijne ervaring is geweest. Kortom: je bent een top-weddingplanner die we zeker aan een ieder kunnen aanraden.

Liefs, Jeroen en Paula

Daniëlle & Edvar

Als bruidspaar wilden wij graag optimaal genieten van onze dag! Aangezien we beiden nogal control freaks zijn en precies weten wat we willen is het best lastig om de touwtjes uit handen te geven.

Ariena heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt! Haar persoonlijke benadering, enthousiasme en drive geven je ontzettend veel energie. Ze denkt met je mee en heeft creatieve oplossingen. Tijdens onze trouwdag werden we meerdere malen verrast door familie en vrienden en dat had ze ook allemaal perfect geregeld met de locaties!

De organisatie van de mooiste dag van je leven is bij haar zeker in goede handen!

Sander & Esther

Op 1 oktober 2021 zijn Sander & Esther getrouwd in onze prachtige Rolls Royce.
Het was een geweldige dag met mooie foto’s bij de Martini Kerk in Groningen
en bij het park in Groningen.

Hans & Lisanne

Beste Ariena en Jan,

Bedankt dat jullie onze speciale dag mede hebben mogelijk gemaakt.

Het vervoer was fantastisch en de assistentie ernaast was ook erg prettig.

We hebben veel complimenten gekregen van onze gasten.

Wie weet tot ziens!

Liefs,
Hans en Lisanne Koops

Joop & Bea

Toen ik 27 september in Griekenland op de verjaardag van Bea haar ten huwelijk vroeg, had ik nooit aan een weddingplanner gedacht. In november toen ik met Ariena kennis maakte zag ik al gauw dat het veel toegevoegde waarde had. Wij hebben met Ariena vanaf het moment dat wij voor haar gekozen hadden om onze weddingplanner te zijn een hele fijne band met elkaar gekregen. Zij heeft veel werk uit ons handen genomen en dacht aan dingen waar wij nooit waren op gekomen. Wij konden ons heel relax voorbereiden op de grote dag. Mede daardoor is onze huwelijksdag voor ons en onze gasten een fijne gezellige onvergetelijke dag geweest. Ariena onze dank hiervoor.

Peter & Renee

Lieve, lieve Ariena,

Gedreven, vol passie en met heel veel liefde, dat hebben wij ervaren bij jou als onze ceremoniemeester.
Wat heb jij ontzettend veel voor ons betekent, van het begin met het helpen zoeken naar de perfecte bruidsjurk die ik bij jou heb gevonden, het organiseren van het draaiboek voor onze grote dag, tot aan de grote dag zelf, waarbij je zo prachtig hebt gesproken tijdens onze ceremonie. De gesprekken vooraf waren echt een feestje, je dacht werkelijk over alles na, en hielp ons waar je kon. Je prachtige boetiek aan huis waar je ontspannen de jurken en toebehoren kunt passen, heerlijk alleen met een paar familieleden, en je neemt er echt alle tijd voor.
De regie van onze dag was jou absoluut toevertrouwd, wat hebben wij een onbezorgde dag en avond gehad. Alles verliep zo soepel, mede door jou, dat wij echt hebben kunnen genieten van alle aandacht.
De prachtige Rolls Royce is werkelijk een plaatje om te zien, rijdt echt heerlijk en de chauffeur is een echte gentleman, ik waande me echt een prinses in de trouwauto.

We kunnen je niet genoeg bedanken lieve Ariena, maar ik zal je zeker gaan aanbevelen bij iedereen die trouwplannen heeft!

Hele dikke kus, Peter, Renee en Kevin Enting.

Ramon & Angelique

Beste Ariena,

Wij willen jou heel erg bedanken voor al je inzet en begeleiding van voor en tijdens onze bruiloft. Direct vanaf ons eerste gesprekje was er sprake van een klik, en dat vonden een hele goede basis voor een verdere samenwerking.
Mede door jouw ideeën en oplossingen konden wij een zorgeloze bruiloft genieten. Het draaiboek dat jij samen met ons had gemaakt klopte precies zoals wij het voor ogen hadden en tijdens de dag zelf was jij een geweldig aanspreekpunt voor de rest van onze gasten.

Bij deze willen wij jou dan ook erg bedanken voor het verwezenlijken van onze droombruiloft,
je bent een echte vakvrouw en wij zullen jou dan ook aan iedereen kunnen aanraden.

Liefs, Ramon en Angelique

Gert-Jan & Karin

Wij willen jou bedanken voor de goede zorgen. Veel leuke gesprekken gevoerd, waardoor wij een mooie, zorgeloze dag hebben gehad.

Niet alleen wij als bruidspaar maar niet geheel onbelangrijk ook de familie en vrienden hebben zorgeloos kunnen genieten.
Met jouw zorg en enthousiasme wordt elke bruiloft een (top)feestje!!

Liefs, Gert-Jan, Karin en Gijs

Rob & Willie

Ariena, lieve lieve schat! Wat heb je het allemaal goed geregeld gisteren. We hebben een supermooie dag gehad die mede dankzij jou vlekkeloos verliep.

Bij het eerste gesprek had ik meteen al een goed gevoel en dat gevoel heb je keer op keer bevestigd. Je voelde feilloos aan wat voor ons belangrijk was en hebt dat perfect uitgevoerd.

Je bent een TOPPER! Liefs, Rob en Willie

Frans & Geri

Wij willen jou hartelijk bedanken voor het regelen en begeleiden van onze bruiloft. Wij waren heel blij met jou als weddingplanner. Wij vinden dan ook dat jij het perfect hebt gedaan!!!!!!!!!!!!!!!

We hebben veel gepraat en gelachen …… waarbij wij terugkijken op een leuke tijd voor de bruiloft.

Wij zouden jou dan ook aanraden bij toekomstige stellen die overwegen om een weddingplanner te nemen!!!!!!!!!!! Het

is voor ons een dag om nooit meer te vergeten GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike & Lilis

Wij hebben dit jaar eindelijk dan onze gehele bruiloft kunnen vieren in deze rare coronatijd. Met behulp van Ariena’s weddings is deze dag goed gecoördineerd. Ze heeft coördinatie van Nea weddingplanner school overgenomen, zodat Nanda ook kon genieten van onze bruiloft. Ariena’s wedding is betrokken en vriendelijk. Top, we kijken terug op een fantastische dag!

Nogmaals superbedankt voor de perfecte dag Ariena.