Referenties

Ontmoet de bruidsparen die u voor gingen

Aankondigingen


Nick & Inge22 augustus 2022
Nick & Inge begeleid ik bij hun huwelijk als Weddingplanner.
Heel erg bedankt voor het vertrouwen! We maken er een leuke tijd van. 
 


Referenties


Gerben & Janneke03 december 2020
Je hebt ons altijd goed geholpen, en konden je altijd bellen voor advies,
ook was je zelf zeer betrokken en belde je regelmatig hoe het er voor stond
en hoe het met ons was.
En de auto, wat fantastisch! Bedankt voor alles! 
 
Hans & Lisanne10 oktober 2020
 Beste Ariena en Jan,

 Bedankt dat jullie onze speciale dag mede hebben mogelijk gemaakt. 

 Het vervoer was fantastisch en de assistentie ernaast was ook erg prettig. 

 We hebben veel complimenten gekregen van onze gasten. 

  Wie weet tot ziens!

   Liefs, 
   Hans en Lisanne Koops
 
Allert & Jeanine22 augustus 2020
Ons plan was om op 18 april 2020 te gaan trouwen. Alles was geregeld, zo ook de trouwauto, een prachtige Rolls Royce Silver Shadow. Ik had al meerdere keren contact gehad met Ariena om alle details af te stemmen waarbij Ariena ontzettend haar best deed om mee te denken en vanuit haar jarenlange ervaring adviezen gaf. Het huren van een Rolls Royce bij de grotere verhuurbedrijven is ontzettend kostbaar en vaak niet flexibel qua tijdsduur of tijdstip te boeken. We waren dan ook erg blij met de Rolls Royce van Ariena en haar man. Dit paste goed bij wat wij voor ogen hadden: een korte shoot en een dramatisch entree met een prachtige oldtimer. Toen kwam corona! Alles moest worden afgelast en opnieuw uitgedacht. Ook hierin was Ariena ontzettend pro-actief en betrokken en bereid om mee te denken. Communicatie met Ariena verliep zeer vlot en prettig en toen we dan uiteindelijk konden trouwen op 22 augustus stond daar inderdaad keurig op tijd een brandschone Rolls Royce te wachten in het Stadspark. Samenwerking tussen onze fotograaf en de chauffeur verliep super goed en we hebben een aantal prachtige foto's met de auto kunnen nemen. Omdat er nog wat tijd over was stelde de chauffeur voor om nog een rondje door de stad te rijden met de auto. Dat lieten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen! Ik raad Ariena's Wedding en haar Rolls aan iedereen aan. 
 
Richard en Jolanda24 mei 2019
Ik Jolanda kende jou natuurlijk wel al via mama. Toen Richard mij vorig jaar in juli te huwelijk vroeg dacht ik vrij vlot daarna aan jou om voor ons als weddingplanner aan de gang te gaan. Dit deden we omdat Richard structuur nodig heeft. Anders als we het zelf hadden moeten doen was het lang zo goed niet geregeld als nu. Wat hebben we genoten de periode naar de bruiloft toe. Alle dingen die geregeld moesten worden in een draaiboek. Zo makkelijk..... Ook veel dingen heb jij natuurlijk voor ons gedaan. Aan dingen denken waar wij nooit aan gedacht hadden. En je mailde natuurlijk geregeld een keer om te vragen hoe ver we waren. "oja dat moeten we ook nog regelen" dachten we dan. Ook de dag zelf was je aanwezig. Ook dit vonden we fijn. Als we dan even te druk waren gaf jij aan dat er dan toch even rustig aan moesten en even wat moesten gaan eten. Alles met elkaar hebben we er van genoten en hebben er baad bij gehad dank je wel daarvoor. Groetjes en een knuffel van Richard en Jolanda. En natuurlijk lieve Esmee
 
Joop & Bea25 mei 2019
Toen ik 27 september in Griekenland op de verjaardag van Bea haar ten huwelijk vroeg, had ik nooit aan een weddingplanner gedacht. In november toen ik met Ariena kennis maakte zag ik al gauw dat het veel toegevoegde waarde had. Wij hebben met Ariena vanaf het moment dat wij voor haar gekozen hadden om onze weddingplanner te zijn een hele fijne band met elkaar gekregen. Zij heeft veel werk uit ons handen genomen en dacht aan dingen waar wij nooit waren op gekomen. Wij konden ons heel relax voorbereiden op de grote dag. Mede daardoor is onze huwelijksdag voor ons en onze gasten een fijne gezellige onvergetelijke dag geweest. Ariena onze dank hiervoor.
 
Haiko & Christine07 oktober 2017
Wat hebben we een TOP dag gehad op 07-10-2017! We vonden het allebei heel spannend om onze trouwdag te plannen en organiseren, want er zijn zoveel keuzes, opties en mogelijkheden. Een bruiloft regelen doe je niet zomaar even op een zondagmiddag aan de keukentafel. Tijdens een trouwbeurs in Tolbert kwamen we Ariena tegen. Na wat telefooncontact hebben we besloten om haar enthousiasme en expertise in te zetten om ons drukke programma te stroomlijnen en in elkaar te puzzelen. Ariena heeft ons niet alleen geholpen met de planning van de dag zelf, maar ook met de weg ernaar toe. Wanneer moet je bijvoorbeeld de catering benaderen en hoeveel hapjes en drankjes zijn er gemiddeld nodig. Maar ook het inplannen qua tijd kan Ariena goed. Hoeveel tijd is er nodig om alle gasten van A naar B te krijgen en wanneer op de dag is het handig om te toasten en de felicitaties in ontvangst te nemen. Bij deze en nog ontelbaar meer vragen kregen we handvatten van Ariena aangeboden om van de dag van ons leven ONZE dag te maken. En dat is samen met haar ook helemaal gelukt. Het was onze dag, precies zoals wij zijn en zoals we het wilden hebben. We hebben samen met haar twee keer om tafel gezeten om alles in de puntjes te regelen, waarna we een derde keer om de tafel gingen met onze ceremoniemeesters. Ariena droeg al haar werk over, zodat de ceremoniemeesters op de hoogte waren van elke detail en de taakverdeling super helder was. Ariena; Super bedankt voor al je hulp, gezelligheid en enthousiasme. Mede door jou is onze dag onvergetelijk geworden!
 
Ronald en Emma08 september 2017
Via een winactie hebben we bij Ariena een adviesgesprek gewonnen. Naar aanleiding van dit gesprek, hebben we gevraagd of Ariena ons ook verder wilde helpen met de voorbereidingen voor onze bruiloft. Alle vragen die we hadden konden we bij Ariena neerleggen, het contact met de leveranciers en het draaiboek; tot in de puntjes geregeld!
Voor de dag zelf hadden we onze eigen ceremoniemeesters. De week voor de bruiloft hebben we nog met z'n allen om tafel gezeten om alle punten van het draaiboek bij langs te gaan zodat alles duidelijk was. 
Voor ons een dag om nooit te vergeten.

Dankjewel Ariena!
 
Liefs Ronald en Emma
 
Peter & Renee18 augustus 2017
 Lieve, lieve Ariena, 

Gedreven, vol passie en met heel veel liefde, dat hebben wij ervaren bij jou als onze ceremoniemeester.
Wat heb jij ontzettend veel voor ons betekent, van het begin met het helpen zoeken naar de perfecte bruidsjurk die ik bij jou heb gevonden, het organiseren van het draaiboek voor onze grote dag, tot aan de grote dag zelf, waarbij je zo prachtig hebt gesproken tijdens onze ceremonie. De gesprekken vooraf waren echt een feestje, je dacht werkelijk over alles na, en hielp ons waar je kon. Je prachtige boetiek aan huis waar je ontspannen de jurken en toebehoren kunt passen, heerlijk alleen met een paar familieleden, en je neemt er echt alle tijd voor.
De regie van onze dag was jou absoluut toevertrouwd, wat hebben wij een onbezorgde dag en avond gehad. Alles verliep zo soepel, mede door jou, dat wij echt hebben kunnen genieten van alle aandacht.
De prachtige Rolls Royce is werkelijk een plaatje om te zien, rijdt echt heerlijk en de chauffeur is een echte gentleman, ik waande me echt een prinses in de trouwauto.
 
We kunnen je niet genoeg bedanken lieve Ariena, maar ik zal je zeker gaan aanbevelen bij iedereen die trouwplannen heeft!
 
Hele dikke kus, Peter, Renee en Kevin Enting.
 
Manon en Henry02-02-2018
Adviesgesprek:
Wij hebben maandagavond 08 mei 2017 een adviesgesprek gehad met Ariena's Weddings. We hebben dit als prettig ervaren. Ariena is een enthousiaste spontane vrouw en straalt uit dat ze veel plezier heeft in haar werk.
We zijn op deze avond op andere ideeën gekomen en hebben belangrijke tips gekregen over de indeling van onze trouwdag. 
 
Ronald en Emma08 september 2017
Adviesgesprek:

3 week geleden hebben mijn vriend en ik een adviesgesprek gehad bij Ariena. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten, maar tijdens het gesprek werden we gelijk enthousiast!
Ariena heeft veel kennis van bruiloften en we konden met al onze vragen bij haar terecht. Ook vroeg Ariena wat we al hadden geregeld voor de bruiloft en wat we nog moeten regelen.
We kregen een heleboel tips mee en leuke ideeën om verder te gaan met het plannen van onze bruiloft!
Wij kregen hier nieuwe energie van en hebben zin om verder te gaan met deze ideeën.  Zeker een aanrader om een adviesgesprek te plannen!

Groetjes Emma
 
Ramon en Angelique15 april 2016
Beste Ariena,

Wij willen jou heel erg bedanken voor al je inzet en begeleiding van voor en tijdens onze bruiloft. Direct vanaf ons eerste gesprekje was er sprake van een klik, en dat vonden een hele goede basis voor een verdere samenwerking.
Mede door jouw ideeën en oplossingen konden wij een zorgeloze bruiloft genieten. Het draaiboek dat jij samen met ons had gemaakt klopte precies zoals wij het voor ogen hadden en tijdens de dag zelf was jij een geweldig aanspreekpunt voor de rest van onze gasten.

Bij deze willen wij jou dan ook erg bedanken voor het verwezenlijken van onze droombruiloft,
je  bent een echte vakvrouw en wij zullen jou dan ook aan iedereen kunnen aanraden.

Liefs, Ramon en Angelique
 
Leon en Bianca01 april 2016
Per toeval liepen onze dochter en ik langs de winkel van Ariena. 
Zag meteen een jurk die ik mooi vond en vind. Onze dochter regelt een afspraak.
Wat een goede keus van haar. 
Je voelt je meteen op je gemak bij Ariena.
Heb je een vraag of het nu per mail, telefoon of de Messenger is. Ze reageert binnen een dag.
Denkt met je mee, wil je de jurk een keer extra zien ook geen probleem.
We zouden eerst in een vrachtwagen trouwen maar helaas ging dat niet door. 
Ariena bood vrij snel een oplossing. De Rolls Roys van Ariena en Jan.
Een zeer mooie auto. Een proefrit maken om te kijken of hij lekker zit ook dat was geen probleem. Liepen we wat vast qua draaiboek, wederom was Ariena er om te helpen.
Op de dag zelf ja we weten het dat is vragen om problemen trouwen op 1 april, de Rolls deed het niet meer. En nu? Dit is perfect opgelost. Ariena en haar man hebben hun privé auto gepakt tijdens de rit naar ons huis gebeld met collega’s. Wij zijn in hun privé auto naar de trouwlocatie gegaan. Na de ceremonie stond er een prachtige Rolls Roys klaar van een collega, waar we de foto’s mee zijn gaan maken. Eerst naar de schaapskooi in Balloo (ook dit had Ariena geregeld). Daarna naar het balloërveld .
Wat fijn dat Ariena mee ging zij zorgde dat de jurk steeds mooi lag voor de foto’s.
Bedankt voor de geweldige services!!
Bedankt voor net wat verder gaan dan van je gevraagd en verwacht werd!!!!
Bedankt voor de grote dingen!!
Bedankt voor de kleine details!!
Bedankt voor je expertise!!!
Bedankt voor deze mooie onvergetelijke dag!!!!
 
Jan en Helma16 januari 2016
Op 16 januari j.l. zijn wij getrouwd.
Deze prachtige, winterse dag is mede mogelijk gemaakt in samenwerking met en de enthousiaste hulp van Ariena.
Ze is een vakvrouw, ze weet waarover ze praat en ze kan vanuit haar boutique je hele dag verzorgen. 
We hebben een prachtige bruidsjurk met bijpassende stropdas, schoenen en chique sieraden in de boutique kunnen vinden.
Daarnaast heeft Ariena's Wedding een hele mooie witte Rolls Royce die ons op de trouwdag heeft vervoerd.
Kortom, een compleet en enthousiast adres!!!
 
Gert-Jan en Karin1 mei 2015
Wij willen jou bedanken voor de goede zorgen. Veel leuke gesprekken gevoerd, waardoor wij een mooie, zorgeloze dag hebben gehad.

Niet alleen wij als bruidspaar maar niet geheel onbelangrijk ook de familie en vrienden hebben zorgeloos kunnen genieten.
Met jouw zorg en enthousiasme wordt elke bruiloft een (top)feestje!!

Liefs, Gert-Jan, Karin en Gijs
 
Ronald en Mariƫlle18 april 2015
Ariena, wat heb jij een mooi beroep! Een beroep wat jij met heel veel passie doet en dat ook uitstraalt!

Al bij de eerste ontmoeting klikte het tussen ons. Dit was in jouw prachtige winkel toen we samen een bruidsjurk kwamen uitzoeken. Van het een kwam het ander en nam jij ons een hoop werk en zorg uit handen. De aanloop naar de bruiloft toe was daardoor erg ontspannen!

Op de dag zelf was alles, van ‘smorgens vroeg tot ‘savonds laat, tot in de puntjes geregeld! Jurk schitterend en alledrie de mannen strak in pak. Zelfs het weer had je prima geregeld ;-)

Lieve Ariena, wat hebben wij een mooie, bijzondere, liefdevolle, zonnige maar vooral onbezorgde dag gehad! Bedankt voor al je goede zorgen en vooral ook alle leuke momenten. Want wat hebben we het gezellig gehad met jou! Je bent een vakvrouw!

Dikke kus van Ronald, Marielle, Thijs & Mees
 
Paula en Jeroen4 juli 2014
Lieve Ariena,

Mede dankzij jouw steun, inzet en begeleiding is onze droom werkelijkheid geworden! Wij hadden een fantastische trouwdag op 4 juli 2014 waar we volop van genoten hebben. We hebben veel voorpret gehad omdat jij overal wel een idee of oplossing voor had en er altijd voor ons was als we er even niet uit kwamen. Voor onze trouwdag had jij een piekfijn draaiboek gemaakt en aan de hand daarvan was jij het aanspreekpunt op deze dag. Het was heerlijk om te zien dat niemand zich zorgen hoefde te maken en dat we tijd hadden om te genieten met familie en vrienden. Van onze familie en vrienden hebben we achteraf gehoord dat het heel prettig samenwerken is met jou en dat dit voor hen ook een fijne ervaring is geweest. Kortom: je bent een top-weddingplanner die we zeker aan een ieder kunnen aanraden.

Liefs, Jeroen en Paula
 
Rob en Willie13 juni 2014
Ariena, lieve lieve schat! Wat heb je het allemaal goed geregeld gisteren. We hebben een supermooie dag gehad die mede dankzij jou vlekkeloos verliep.

Bij het eerste gesprek had ik meteen al een goed gevoel en dat gevoel heb je keer op keer bevestigd. Je voelde feilloos aan wat voor ons belangrijk was en hebt dat perfect uitgevoerd.

Je bent een TOPPER! Liefs, Rob en Willie
 
Frans en Geri5 juli 2013
Wij willen jou hartelijk bedanken voor het regelen en begeleiden van onze bruiloft. Wij waren heel blij met jou als weddingplanner. Wij vinden dan ook dat jij het perfect hebt gedaan!!!!!!!!!!!!!!!

We hebben veel gepraat en gelachen ...... waarbij wij terugkijken op een leuke tijd voor de bruiloft.

Wij zouden jou dan ook aanraden bij toekomstige stellen die overwegen om een weddingplanner te nemen!!!!!!!!!!! Het

is voor ons een dag om nooit meer te vergeten GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Bart en Linda1 juli 2011
Onze trouwdag was er een om nooit te vergeten mede dankzij de hulp van onze ceremoniemeester Ariena.

Wij wilden eerst alles zelf doen, maar gaandeweg kwamen wij er achter dat je sommige dingen toch echt uit handen moet geven! Ariena is hier meer dan geschikt voor, omdat ze overal tegelijk is. Ze hoort en ziet alles en voelde precies aan wat wij graag wilden.

We hebben die dag dan ook helemaal uit handen gegeven en we hebben niet de stress gehad dat dingen die mis gingen niet goed zouden komen. Sterker nog Ariena wist het allemaal zo te regelen dat wij daar helemaal niets van meegekregen hebben!!!

We kijken dan ook met een lach terug op deze fantastische dag!

Nogmaals bedankt Ariena!
 
Daniƫlle en Edvar4 juli 2008
Als bruidspaar wilden wij graag optimaal genieten van onze dag! Aangezien we beiden nogal control freaks zijn en precies weten wat we willen is het best lastig om de touwtjes uit handen te geven.

Ariena heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt! Haar persoonlijke benadering, enthousiasme en drive geven je ontzettend veel energie. Ze denkt met je mee en heeft creatieve oplossingen. Tijdens onze trouwdag werden we meerdere malen verrast door familie en vrienden en dat had ze ook allemaal perfect geregeld met de locaties!

De organisatie van de mooiste dag van je leven is bij haar zeker in goede handen!
 
Lees meer +

BRUIDSMODE

Mooie collectie trouwjurken in Assen. Van prinsessenjurk tot gekleurde trouwjurken. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

NAAR BOVEN