Ariena's Weddings te Rolde voor al uw bruidsmode, bruidsschoenen en trouwvervoer

Rolls Royce in de videoclip van Kraantje Pappie

Uniek in Rolde

  • Trouwjurken grote maat
  • Weddingplanning
  • Styling
  • Rolls Royce Silver Shadow


Willen jullie onbezorgd genieten samen met jullie familie, vrienden en kennissen. Met veel plezier en grote passie begeleid ik jullie bij jullie droomhuwelijk. Dit kan als ceremoniemeester, weddingplanner of een professioneel draaiboek. Voor meer informatie ga naar het kopje Weddingplanner.

Heb jij jouw trouwjurk uitgekozen en heeft jouw aanstaande een mooi pak. Stap dan samen in de prachtige Rolls Royce Silver Shadow. In deze prachtige oldtimer glijden jullie over de weg en maken jullie de prachtige foto's voor een mooie blijvende herinnering.

Door een goed netwerk kan ik jullie adviseren over alles wat bij een huwelijk hoort, feestlocaties, fotografen, videografen, dj's, muziekbands, trouwambtenaren, styling en nog veel meer.

Mijn ervaring is, door alles bij één persoon onder te brengen, geeft dit rust en ruimte en kunnen jullie volop genieten van de leuke voorbereiding naar jullie trouwdag.
 
Lees meer +

BRUIDSMODE

Mooie collectie trouwjurken in Assen. Van prinsessenjurk tot gekleurde trouwjurken. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

Ariena is als weddingplanner & ceremoniemeester veel actief in Emmen, Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal, Haren, Drachten en Coevorden. Onze trouwjurken en bruidsmode vind u in onze winkel in Assen.
NAAR BOVEN