Restaurant de Wiemel te Gasselte

Restaurant de Wiemel is een charmant en gezellig restaurant gelegen in het pittoreske dorpje Gasselte. Het staat bekend om zijn warme en gastvrije sfeer, evenals zijn heerlijke gerechten.

De Wiemel is gehuisvest in een prachtig oud gebouw dat een combinatie is van traditionele en moderne elementen. Het interieur is smaakvol ingericht en creëert een ontspannen ambiance waar gasten zich meteen thuis voelen.

Wat betreft het eten, biedt De Wiemel een gevarieerd menu met gerechten geïnspireerd door zowel de Nederlandse keuken als internationale smaken. Ze staan bekend om hun culinaire creativiteit en het gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten. Of je nu een liefhebber bent van vlees, vis of vegetarische gerechten, er is voor elk wat wils.

Daarnaast heeft De Wiemel ook een uitgebreide wijnkaart, zodat je kunt genieten van een perfecte wijn-spijscombinatie. Het personeel is vriendelijk en attent, en ze staan altijd klaar om aan speciale dieetwensen of voorkeuren te voldoen.

Naast het restaurantgedeelte biedt De Wiemel ook mogelijkheden voor feesten, bruiloften en andere speciale gelegenheden. Ze hebben een prachtige feestzaal die geschikt is voor zowel kleine als grote groepen.

Al met al is Restaurant de Wiemel een plek waar je kunt genieten van heerlijk eten, goede service en een gezellige sfeer. Of je nu een romantisch diner voor twee wilt, een familiefeest wilt vieren of gewoon wilt genieten van een avondje uit, De Wiemel is zeker een bezoek waard.

Ariena`s Weddings

Nijlanderstraat 25, 9451 BL Rolde

06-29361304

info@arienasweddings.nl