Landhotel Diever

Landhotel Diever is een charmant hotel gelegen in het pittoreske dorpje Diever, in de provincie Drenthe in Nederland. Het hotel staat bekend om zijn prachtige ligging midden in de natuur, omringd door bossen, heidevelden en schilderachtige landschappen.

Het Landhotel Diever biedt een warm en gastvrij verblijf voor gasten die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers, omdat het hotel directe toegang biedt tot verschillende wandel- en fietspaden in de omgeving.

Het hotel zelf heeft comfortabele en smaakvol ingerichte kamers, die een gezellig toevluchtsoord vormen na een dag verkennen van de omgeving. De kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen en bieden uitzicht op het prachtige landschap.

Landhotel Diever heeft ook een uitstekend restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Het restaurant heeft een warme en ontspannen sfeer en biedt een menu dat zowel klassieke als moderne gerechten omvat.

Daarnaast biedt het hotel verschillende faciliteiten, waaronder een wellnesscentrum met een sauna en een binnenzwembad. Gasten kunnen hier ontspannen en tot rust komen na een actieve dag in de natuur.

In de omgeving van Landhotel Diever is er ook veel te zien en te doen. Het hotel ligt op korte afstand van het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold, waar bezoekers kunnen genieten van uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en vennen. Het nabijgelegen dorp Diever heeft ook een interessante geschiedenis en staat bekend om zijn openluchttheater, waar in de zomermaanden verschillende voorstellingen worden opgevoerd.

Kortom, Landhotel Diever is een ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen en natuurlijke omgeving, gecombineerd met comfortabele accommodatie en heerlijk eten. Het is een plek waar gasten kunnen genieten van de rust en schoonheid van het Drentse landschap.

Ariena`s Weddings

Nijlanderstraat 25, 9451 BL Rolde

06-29361304

info@arienasweddings.nl