De Schildhoeve Buitengewoon Fluitenberg

De Schildhoeve Buitengewoon Fluitenberg is een charmante locatie gelegen in het mooie dorpje Fluitenberg, Nederland. Het is een plek die bekend staat om zijn rustige en schilderachtige omgeving, en biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten voor bezoekers.

De Schildhoeve is een voormalige boerderij die is omgebouwd tot een evenementenlocatie. Het heeft een rustieke en landelijke uitstraling, met prachtige groene velden en tuinen eromheen. De locatie wordt vaak gebruikt voor bruiloften, feesten, zakelijke evenementen en andere bijeenkomsten.

Wat deze locatie echt bijzonder maakt, is de nadruk op duurzaamheid en natuurbehoud. De Schildhoeve heeft verschillende initiatieven genomen om milieuvriendelijk te zijn, zoals het gebruik van zonne-energie en het stimuleren van recycling. Ze hebben ook een grote focus op biologisch voedsel en bieden vaak cateringdiensten met heerlijke en gezonde maaltijden.

De faciliteiten op De Schildhoeve zijn uitgebreid en geschikt voor allerlei soorten evenementen. Ze hebben meerdere zalen en ruimtes die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gasten. Of je nu een intieme bijeenkomst hebt of een groot evenement organiseert, er is altijd een geschikte ruimte beschikbaar.

Daarnaast zijn er ook buitenactiviteiten beschikbaar op het terrein. Je kunt genieten van wandelingen in de natuur, fietstochten maken in de omgeving of ontspannen op de terrassen. Het is een geweldige plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Kortom, De Schildhoeve Buitengewoon Fluitenberg is een prachtige locatie met een rustieke charme, omgeven door natuur en met een focus op duurzaamheid. Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren, een zakelijk evenement wilt organiseren of gewoon wilt ontspannen in de natuur, het is een geweldige plek om te bezoeken.

Ariena`s Weddings

Nijlanderstraat 25, 9451 BL Rolde

06-29361304

info@arienasweddings.nl