Hotel ten Cate te Emmen

Hotel ten Cate in Emmen! Het hotel staat bekend om zijn comfortabele accommodaties, uitstekende service en gunstige ligging in het hart van Emmen, een gezellige stad in de provincie Drenthe in Nederland.

Hotel ten Cate heeft een eigentijdse en stijlvolle uitstraling, en biedt een breed scala aan kameropties om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Of je nu alleen reist, met je partner, familie of een grotere groep, er is altijd een geschikte kamer beschikbaar. De kamers zijn goed ingericht en bieden moderne voorzieningen, zoals comfortabele bedden, een eigen badkamer, een flatscreen-tv en gratis wifi.

Wat betreft faciliteiten biedt het hotel een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten. Er is ook een gezellige bar waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje. Voor zakelijke reizigers zijn er vergader- en conferentiefaciliteiten beschikbaar, compleet met moderne audiovisuele apparatuur.

Een van de hoogtepunten van Hotel ten Cate is het wellnesscentrum, waar gasten kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Het wellnesscentrum beschikt over een sauna, een stoombad en een fitnessruimte. Dit is de ideale plek om te ontspannen na een drukke dag of om jezelf te verwennen tijdens een weekendje weg.

De ligging van het hotel is ook een pluspunt. Emmen staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden, zoals het Drents-Friese Wold en het Nationaal Park Dwingelderveld, die gemakkelijk te bereiken zijn vanuit het hotel. Daarnaast is het hotel gunstig gelegen nabij het stadscentrum, waar je kunt genieten van winkels, restaurants en bezienswaardigheden zoals het bekende Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Kortom, Hotel ten Cate in Emmen is een comfortabel en gastvrij hotel met moderne faciliteiten, een uitstekende service en een gunstige locatie. Het is de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers die de prachtige stad Emmen en de omgeving willen verkennen.

Ariena`s Weddings

Nijlanderstraat 25, 9451 BL Rolde

06-29361304

info@arienasweddings.nl