Landgoed Lemferdinge Groningen – Paterswolde

Landgoed Lemferdinge is een prachtig landgoed gelegen in de buurt van Paterswolde, Groningen. Het landgoed heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Het is omgeven door een schilderachtig landschap van bossen, tuinen en vijvers, waardoor het de perfecte setting is voor allerlei evenementen, waaronder bruiloften.

Als officiële trouwlocatie biedt Landgoed Lemferdinge een idyllische omgeving voor stellen die willen trouwen. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de buitenlucht, omringd door groen, of een elegante receptie in een van de prachtige zalen van het landhuis, het landgoed heeft verschillende opties om aan je wensen te voldoen.

Het landhuis zelf is een historisch gebouw met een statige uitstraling. De stijlvolle architectuur en de mooie interieurs creëren een romantische sfeer die perfect past bij een bruiloft. Je kunt ervoor kiezen om te trouwen in een van de zalen binnen het landhuis of in de fraai aangelegde tuinen, afhankelijk van je voorkeur en het aantal gasten.

Na de ceremonie kunnen jullie en jullie gasten genieten van een feestelijke receptie en een heerlijk diner op het landgoed. Landgoed Lemferdinge werkt samen met ervaren cateraars die heerlijke gerechten kunnen serveren die passen bij jullie smaak en voorkeuren. Het ervaren personeel zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jullie je kunnen concentreren op het vieren van jullie speciale dag.

Bovendien biedt het landgoed ook accommodatie voor gasten die willen overnachten. Er zijn verschillende stijlvolle kamers beschikbaar waar jullie gasten kunnen ontspannen na een lange dag vol festiviteiten.

Kortom, Landgoed Lemferdinge is een betoverende trouwlocatie in Groningen, waar jullie de bruiloft van jullie dromen kunnen beleven. Met zijn prachtige omgeving, historische charme en uitstekende voorzieningen is het de ideale plek om een onvergetelijke dag te vieren met jullie geliefden.

Ariena`s Weddings

Nijlanderstraat 25, 9451 BL Rolde

06-29361304

info@arienasweddings.nl