Hotel van der Valk te Assen

Hotel Van der Valk in Assen is een prachtig hotel gelegen in het noorden van Nederland, in de stad Assen. Het is onderdeel van de bekende Van der Valk hotelketen, die bekend staat om zijn comfortabele accommodaties en gastvrijheid.

Het hotel beschikt over een breed scala aan kamers die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende gasten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een gezellige eenpersoonskamer of een ruime suite voor het hele gezin, er is voor elk wat wils. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden moderne voorzieningen zoals comfortabele bedden, een eigen badkamer, een televisie en gratis wifi.

Als het op eten aankomt, heeft Hotel Van der Valk Assen ook veel te bieden. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke gerechten, variërend van lokale specialiteiten tot internationale favorieten. Of je nu zin hebt in een uitgebreid ontbijt, een smakelijke lunch of een sfeervol diner, je zult zeker een culinaire ervaring hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Voor ontspanning en recreatie biedt het hotel verschillende faciliteiten. Er is een fitnessruimte waar je kunt trainen en een sauna waar je kunt ontspannen na een drukke dag. Daarnaast beschikt het hotel over vergaderzalen en evenementenruimtes, waardoor het een populaire keuze is voor zowel zakelijke bijeenkomsten als sociale evenementen.

De locatie van Hotel Van der Valk Assen is ook ideaal voor het verkennen van de omgeving. Assen staat bekend om zijn prachtige natuurlijke landschappen, waaronder het nabijgelegen Nationaal Park Drentse Aa. Bovendien biedt de stad zelf verschillende attracties, waaronder het Drents Museum, de TT Circuit Assen (thuisbasis van de Nederlandse MotoGP) en het gezellige stadscentrum met winkels, restaurants en cafés.

Kortom, Hotel Van der Valk in Assen is een uitstekende keuze voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Met comfortabele kamers, heerlijk eten en verschillende faciliteiten, zal het zeker zorgen voor een aangenaam verblijf tijdens je bezoek aan Assen.

Ariena`s Weddings

Nijlanderstraat 25, 9451 BL Rolde

06-29361304

info@arienasweddings.nl