De Kruimel te Gasselte

De Kruimel in Gasselte is een charmante en gezellige plek die bekend staat om zijn heerlijke lekkernijen en gastvrije sfeer. Het is een café-restaurant dat zich bevindt in het schilderachtige dorpje Gasselte, gelegen in de provincie Drenthe in Nederland.

De Kruimel heeft een rustiek en landelijk karakter, wat het een populaire bestemming maakt voor zowel de lokale bevolking als toeristen die de omgeving verkennen. Het is gevestigd in een historisch gebouw dat karakter en authenticiteit uitstraalt. De inrichting is warm en uitnodigend, met comfortabele zitplaatsen en een huiselijke ambiance.

Wat betreft het eten en drinken, biedt De Kruimel een gevarieerd menu dat voldoet aan verschillende smaken en voorkeuren. Ze staan bekend om hun heerlijke huisgemaakte taarten en gebak, die absoluut een must zijn om te proeven. Van sappige appeltaart tot smeuïge chocoladetaart, er is voor elk wat wils.

Naast taarten en gebak serveert De Kruimel ook andere gerechten, zoals lunchgerechten, broodjes, soepen en salades. De menukaart is geïnspireerd op lokale en seizoensgebonden ingrediënten, waardoor de gerechten vers en smaakvol zijn. Het is de perfecte plek om te genieten van een ontspannen lunch of een gezellige middag met vrienden of familie.

De sfeer bij De Kruimel is informeel en gastvrij. Het personeel is vriendelijk en attent, waardoor je je meteen thuis voelt. Of je nu binnen zit in het knusse café of buiten op het terras geniet van de frisse lucht, het is een plek waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Dus, als je ooit in de buurt van Gasselte bent en op zoek bent naar een plek om te genieten van heerlijk eten, vriendelijke service en een gezellige sfeer, dan is De Kruimel zeker een bezoek waard!

Ariena`s Weddings

Nijlanderstraat 25, 9451 BL Rolde

06-29361304

info@arienasweddings.nl