Abdij de Westerburcht Westerbork

Abdij de Westerburcht in Westerbork is een prachtige trouwlocatie in Nederland. Het is een voormalig klooster dat is omgebouwd tot een sfeervol hotel en evenementenlocatie. De abdij heeft een rijke geschiedenis en straalt nog steeds de serene sfeer uit die typisch is voor kloosters.

De abdij is officieel erkend als trouwlocatie, wat betekent dat stellen er kunnen trouwen en hun huwelijksceremonie kunnen laten plaatsvinden binnen de historische muren van de abdij. Dit voegt een speciale en unieke ambiance toe aan de viering van het huwelijk.

Het terrein van de abdij is prachtig en biedt veel mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenbruiloften. Er zijn verschillende zalen en ruimtes beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen, of je nu een intieme ceremonie wilt of een grotere receptie. De abdij beschikt ook over een mooie tuin waar buitenbruiloften kunnen worden gehouden.

Naast de trouwceremonie kan de abdij ook de receptie, het diner en het feest voor het huwelijk verzorgen. Ze hebben ervaren personeel dat kan helpen bij het plannen en organiseren van de verschillende aspecten van de bruiloft, waardoor het voor het bruidspaar een stuk gemakkelijker wordt.

De locatie biedt ook accommodatie voor gasten die van ver komen of gewoon willen genieten van een ontspannen verblijf. De kamers zijn comfortabel en smaakvol ingericht, en het hotel biedt ook faciliteiten zoals een restaurant, een bar en een wellnessruimte.

Kortom, Abdij de Westerburcht in Westerbork is een betoverende trouwlocatie met een rijke geschiedenis en een serene sfeer. Het is een ideale plek voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en memorabele locatie om hun huwelijk te vieren.

Ariena`s Weddings

Nijlanderstraat 25, 9451 BL Rolde

06-29361304

info@arienasweddings.nl