Dierentuin Wildlands te Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen, gelegen in Emmen, Nederland, is een prachtige dierentuin die bekend staat om zijn unieke en avontuurlijke opzet. In plaats van de traditionele indeling van dierentuinen, waarbij de dieren in hokken en kooien worden gehouden, heeft Wildlands ervoor gekozen om de dierenverblijven zo natuurlijk mogelijk te maken en ze te integreren in themagebieden.

Wildlands heeft drie hoofdgebieden die elk een ander thema vertegenwoordigen: Jungola, Serenga en Nortica. In Jungola vind je een weelderig regenwoud, compleet met een grote kas waar je tussen de exotische planten kunt wandelen. Je kunt er ook een spannende boottocht maken door de Rimbula River en oog in oog staan met dieren zoals olifanten, slingerapen en vlinders.

In Serenga waan je je op de savanne. Hier kun je op safari gaan en dieren zoals leeuwen, giraffen, neushorens en zebra’s van dichtbij bekijken. Je kunt ook een ritje maken in de Serenga Safari-truck en genieten van de uitgestrekte vlaktes en de wilde dieren die er leven.

Nortica neemt je mee naar de ijzige wereld van het Noordpoolgebied. Hier kun je ijsberen bewonderen in een prachtig nagemaakte Arctische omgeving. Ook is er een spectaculaire 4D-attractie waarin je het gevoel krijgt zelf op een expeditie te zijn.

Naast deze themagebieden biedt Wildlands ook verschillende shows en presentaties, waarbij je meer te weten kunt komen over de dieren en hun leefomgeving. Er zijn ook verschillende eet- en drinkgelegenheden in het park, zodat je tijdens je bezoek kunt genieten van een hapje en een drankje.

Wildlands is een geweldige plek om een dag door te brengen voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een combinatie van avontuur, educatie en het ervaren van de prachtige diversiteit van de natuur. Dus als je ooit in de buurt van Emmen bent, raad ik je zeker aan om een bezoek te brengen aan Wildlands!

Ariena`s Weddings

Nijlanderstraat 25, 9451 BL Rolde

06-29361304

info@arienasweddings.nl