Twee Provinciën te Groningen – Paterswolde

Twee Provinciën in Groningen, ook wel bekend als Paterswolde, is een prachtige officiële trouwlocatie. Het is een unieke en sfeervolle plek waar veel bruidsparen ervoor kiezen om hun huwelijk te vieren.

Twee Provinciën bevindt zich op een prachtige locatie aan het Paterswoldsemeer, omringd door groene natuur en een rustige omgeving. Het is een historische plek met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1860. Het pand zelf heeft een karakteristieke uitstraling en biedt een romantische setting voor bruiloften.

De trouwlocatie beschikt over meerdere zalen die geschikt zijn voor verschillende soorten bruiloften, of je nu een intieme ceremonie wilt of een grootschalig feest. De zalen zijn smaakvol ingericht en hebben een warme en uitnodigende sfeer. Er is ook een prachtig buitenterras met uitzicht op het meer, waar je kunt genieten van de mooie omgeving.

Naast de mooie locatie biedt Twee Provinciën ook uitgebreide faciliteiten en services voor bruiloften. Ze hebben ervaren en professioneel personeel dat je graag helpt bij het plannen en organiseren van je huwelijksdag. Ze kunnen je adviseren over decoratie, catering, muziek en andere details, zodat je kunt ontspannen en genieten van je speciale dag.

De omgeving van Twee Provinciën biedt ook veel mogelijkheden voor fotoshoots. Met het Paterswoldsemeer en het omliggende landschap zijn er prachtige achtergronden voor romantische en onvergetelijke trouwfoto’s.

Kortom, Twee Provinciën in Groningen is een officiële trouwlocatie met een prachtige ligging aan het Paterswoldsemeer. Het biedt een romantische en sfeervolle setting voor bruiloften, met verschillende zalen, een buitenterras en uitgebreide faciliteiten. Het ervaren personeel staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van je droombruiloft.

Ariena`s Weddings

Nijlanderstraat 25, 9451 BL Rolde

06-29361304

info@arienasweddings.nl